Ett rent nöje

Med över 50 års erfarenhet är Clean Kalle ett känt namn inom städbranschen i Västra Nyland och huvudstadsregionen. Vi erbjuder heltäckande lösningar för både företag och privatpersoner.

Städningen löper smidigt när den görs av ett proffs

Med över 50 års erfarenhet är Clean Kalle ett känt namn inom städbranschen i Västra Nyland och huvudstadsregionen. Vi erbjuder heltäckande lösningar för både företag och privatpersoner. Vi har lång erfarenhet av städning i stora industrier och kontorslandskap, städning av trappor i husbolag och grundstädning och golvvård i diverse stora lokaler, men vi städar och tvättar fönster också hos privatpersoner.

Vår utbildade personal sköter städningen med hjälp av nya väl ansedda metoder och avancerade tekniker. Vi använder i huvudsak miljövänliga städkemikalier från branschledande leverantörer. 

Vi kan erbjuda helhetslösningar till alla typer av kunder, som inkluderar tvätt och städ samt leverans av städ- och tvättprodukter. När det kommer till städning erbjuder vi en mängd olika tjänster som går att kombinera efter behov. Allt är möjligt, så berätta om era önskemål så gör vi upp en plan och ger ett erbjudande på våra tjänster.

Du kan få mer information om våra tjänster från vårt kundtjänstteam:
tel. 019 264 6600, cleankalle(a)cleankalle.fi

Industristädning

En ren arbetsmiljö ökar trivseln, arbetsmotivationen och effektiviteten. Vid industristädningen ansvarar vi för skötseln av era produktions- och lagerlokaler effektivt utan att störa produktionen. Vi hjälper er även att hålla representationslokalerna presentabla för era besökare.

Storstädning

Skall du ställa till med fest, flytta eller annars behöver en grundlig städning står vi till tjänst! Storstädning innebär vanligen en grundlig rengöring av alla ytor, dammtorkning, torkning av golv samt dammsugning av stoppade möbler. Vi rengör även armaturer, kylskåp och eldstäder samt badrum och WC. Vi torkar även av dörrar och dörrkarmar. Tvätt av innertak ingår inte i storstädningen.

Golvvård

Ett välskött golv ser inte bara bra ut, utan tål också slitage mycket bättre och är lättare att hålla rent. Olika golvmaterial kräver olika behandling och underhållsstädning och vi behandlar bland annat trä-, plast- och stengolv i bland annat kontorslokaler, butiker, restauranger, äldreboenden och industrianläggningar.

Hemstädning

Vår hemstädningstjänst garanterar att er bostad är hygienisk och fräsch. Samtidigt förblir ert hem trevligt, säkert och hälsosamt att bo i. Tack vare regelbunden underhållsstädning minskar även nötningen av ytorna. Vi erbjuder även kombinerad tvättservice av sängkläder med hemstädningen.

Kontorsstädning

Kontorsstädningen inkluderar olika städalternativ, vars mål är en trivsam arbetsmiljö och förebyggande skötsel av verksamhetslokalerna. Städningen anpassas efter lokalernas användning, utformning och verksamhetens art

Fönsterputs

För att fönstertvätten skall gå smidigt krävs rätt medel, metoder och hårt arbete. Vi har den utrustning och erfarenhet som krävs och vi utför även putsning av besvärligt placerade fönster med hjälp av lift eller teleskopredskap i kombination med ultrarent vatten.

Butiksstädning

Vi erbjuder regelbunden butiksstädning för diverse typer av affärslokaler. Olika produkter ställer olika krav på städningen, och vi går igenom alla specifika behov tillsammans med kunden.

Vanligt förekommande frågor

Nej, det behöver du inte. Våra städare har med sig allt städmaterial som behövs för uppdraget, inklusive stegar och dammsugare. Vi använder material av marknadens ledande leverantörer. Ifall du önskar att vi använder dina städmaterial så gör vi det såklart också.

  • Det fungerar ypperligt att kombinera våra tvätteritjänster med t.ex hemstädning. Vår städare tar med sig smutstvätten (sängkläder, dukar, skjortor osv.) när hen städat klart och tar med sig tvätten, ren och manglad, när hen kommer och städar nästa gång. Om man önskar kan städaren bädda rent med en gång, annars lämnas tvätten på ett överenskommet ställe. 
  • Gardintvätt och fönstertvätt går hand i hand. När vi kommer och tvättar fönster kan vi ta ner gardinerna, ta dem med oss för tvätt och komma och hänga upp en vecka senare.
sv_SESvenska