Puhdasta iloa

Yli 50 vuoden kokemuksellaan Clean Kalle on Länsi Uudellamaalla ja pääkaupunkiseudulla tunnettu nimi siivousalalla. Tarjoamme kattavia ratkaisuja sekä yrityksille että yksityishenkilöille.

Siivous sujuu ammattilaiselta sutjakkaasti

Yli 50 vuoden kokemuksellaan Clean Kalle on Länsi Uudellamaalla ja pääkaupunkiseudulla tunnettu nimi siivousalalla. Tarjoamme kattavia ratkaisuja sekä yrityksille että yksityishenkilöille. Meillä on pitkä kokemus teollisuustilojen ja toimistojen siivouksesta, taloyhtiöiden porrashuoneiden siivouksesta sekä erilaisten suurten tilojen perussiivouksesta ja lattiahuollosta, Jonka lisäksi teemme myös yksityishenkilöille kotisiivouksia ja ikkunanpesua.

Koulutettu henkilökuntamme hoitaa siivoukset hyödyntäen hyväksi havaittuja menetelmiä ja edistyksellistä tekniikkaa. Käytämme alan johtavien tuottajien valtaosin ympäristöystävällisiä siivouskemikaaleja. 

Voimme tarjota asiakkaillemme kokonaisratkaisuja, joihin sisältyvät pesupalvelu ja siivous sekä siivous- ja pesutarvikkeiden toimittaminen. Erilaisia siivouspalveluitamme on helppo yhdistellä yksilöllisten tarpeiden mukaan. Kaikki on mahdollista! Kerro meille toiveesi, ja me laadimme suunnitelman ja annamme tarjouksen palveluistamme.

Saat lisätietoja kaikista palveluistamme asiakaspalvelu tiimistä:
puh 019 264 6600, cleankalle(a)cleankalle.fi

Teollisuustilojen siivoukset

Puhdas työympäristö lisää viihtyvyyttä, työmotivaatiota ja tehokkuutta. Teollisuustilojen siivouksella huolehdimme tuotanto- ja varastotilojenne ylläpidosta tehokkaasti tuotantotoimintaa häiritsemättä. Autamme myös pitämään edustustilat siisteinä vieraitanne varten.

Suursiivoukset

Olemme käytettävissä, kun tarvitset siivousta juhlien tai muuton yhteydessä tai toivot muuten perusteellisempaa siivousta! Suursiivous sisältää yleensä kaikkien pintojen perusteellisen puhdistuksen, pölyjen pyyhkimisen, lattioiden pyyhkimisen sekä pehmustettujen huonekalujen imuroinnin. Puhdistamme kalusteet, jääkaapit, tulisijat sekä pesu- ja wc-tilat. Pyyhimme myös ovet ja ovenkarmit. Sisäkattojen pesu ei sisälly suursiivoukseen.

Lattiahuolto

Hyvin hoidettu lattia näyttää hyvältä, on helppo pitää puhtaana ja kestää paljon paremmin kulutusta. Eri lattiamateriaaleja käsitellään, hoidetaan ja siivotaan eri tavoin. Huollamme esimerkiksi puu-, muovi- ja kivilattioita muun muassa toimistotiloissa, myymälöissä, ravintoloissa, vanhainkodeissa ja teollisuuslaitoksissa.

Kotisiivoukset

Kotisiivouspalvelumme takaa hygieenisen ja raikkaan asunnon. Siivouksemme ansiosta kodissa on viihtyisää, turvallista ja terveellistä asua. Säännöllinen ylläpitosiivous vähentää myös pintojen kulumista. Kotisiivoukseen voi halutessa yhdistää myös vuodevaatteiden pesupalvelun.

Toimistosiivoukset

Toimistosiivoukseen on erilaisia vaihtoehtoja, joiden tavoitteena on viihtyisä työympäristö ja toimitilojen ennakoiva hoito. Siivous suunnitellaan tilojen käytön ja pohjapiirustuksen sekä toiminnan luonteen mukaan.

Ikkunanpesut

Sujuva ikkunanpesu vaatii oikeat aineet, menetelmät ja kovaa työtä. Meillä on tarvittavat varusteet ja kokemus hoitaaksemme myös hankalissa paikoissa sijaitsevien ikkunoiden pesun nostolaitteiden avulla ja käyttämällä ultrapuhdasta vettä.

Myymälätilojen siivoukset

Tarjoamme säännöllistä siivousta erilaisiin myymälä- ja liiketiloihin. Eri tuotteet asettavat erilaisia vaatimuksia siivoukselle, ja asiakkaan kanssa käydään läpi kaikki erityistarpeet.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Omat siivousvälineet eivät ole tarpeen. Meidän siivoojillamme on mukana kaikki tarvittavat välineet ja tarvikkeet, myös tikkaat ja pölynimuri. Käytämme alan johtavien toimittajien siivousaineita. Jos haluat, että käytämme omia siivousaineitasi, se sopii tietenkin.

  • Pesulapalveluiden yhdistäminen esimerkiksi kotisiivoukseen onnistuu mainiosti. Siivoojamme poimii likapyykit (vuodevaatteet, pyyhkeet, pöytäliinat, paidat jne.) mukaan siivouksen päätteeksi ja tuo ne takaisin puhtaina, mankeloituina ja silitettyinä tullessaan seuraavan kerran siivoamaan. Jos asiakas niin haluaa, siivooja voi myös vaihtaa sänkyyn puhtaat lakanat, muussa tapauksessa pyykit jätetään sovittuun paikkaan. 
  • Ikkunoiden pesuun voidaan yhdistää myös verhojen pesu. Kun tulemme pesemään ikkunoita, otamme verhot pois, viemme ne mukanamme pestäväksi ja tulemme ripustamaan ne takaisin viikon kuluttua.
fiSuomi