Pesulapalvelua Uudellamaalla

Tarjoamme monipuolisia pesulapalveluja niin yrityksille ja yhteisöille kuin yksityishenkilöillekin eri puolilla Länsi Uusimaata ja pääkaupunkiseutua. Kokenut henkilökuntamme huolehtii siitä, että pyykistä tulee puhdasta ja raikasta.

Pesulapalvelut
Meiltä saat apua

Clean Kalle on pessyt pyykkiä lähes 70 vuoden ajan yksityishenkilöille ja yrityksille. Pitkän historiamme aikana olemme erikoistuneet vesipesuun, mutta meillä on lisäksi pitkä kokemus kemiallisesta pesusta. Pesemme myös mattoja ja nahkavaatteita. 

Palvelupisteiden, kemiallisten pesuloiden ja yhteistyökumppaneidemme verkosto kattaa koko Länsi Uudenmaan ja pääkaupunkiseudun. Asiakkainamme on yrityksiä, hotelleja ja kuntia, mutta suuri osa asiakkaistamme ovat yksityishenkilöitä. He asioivat palvelupisteissämme, käyttävät kotiinkuljetusta tai yhdistävät pesulapalvelut kotisiivoukseen. 

Laatu on tärkein toimintaamme ohjaava kriteeri. Puhtaan ja raikkaan pesutuloksen varmistamiseksi noudatamme aina pesuohjeita. 

Miksi valita Clean Kalle?

Laatu

Hyvä laatu on toimintamme perusta. Parhaan mahdollisen pesutuloksen saavuttamiseksi käytämme erityyppisille pyykeille nimenomaisesti kehitettyjä menetelmiä ja pesuohjelmia.

Kokenut henkilökunta

Olemme toimineet pesula-alalla lähes 70 vuotta. Kokenut henkilökuntamme tuntee erilaiset pesu- ja tahranpoistomenetelmät sekä pesuaineet ja hallitsee silityksen ja mankeloinnin. Teemme kaikkemme, jotta tuloksena on täydellisen puhdasta pyykkiä.

Joustavuus

Pyrimme kaikin tavoin ottamaan huomioon asiakkaan erityistarpeet. Toimitamme puhtaat pyykit kotiin läntisellä Uudellamaalla ja pääkaupunkiseudulla, jolloin pesulapalvelujen ja siivouksen yhdistäminen on saumatonta.

Lue lisää pesulapalveluistamme

Parhaaseen lopputulokseen päästään käyttämällä oikeita pesumenetelmiä. Lue tästä lisää käyttämistämme menetelmistä.

 • Pesulapalvelut

  Vesipesu on tavallisin vuodevaatteiden, pyyhkeiden, pöytäliinojen, verhojen ja vaatteiden pesussa käytettävä menetelmä. Pesukoneemme käyttävät vettä säästeliäästi ja ovat tehokkaita, jolloin energiankulutus on mahdollisimman vähäistä. Käytämme laadukkaimpia pesuaineita ja valitsemme kuhunkin tarkoitukseen sopivat aineet.

 • Kemiallinen hiilivetypesu

  Clean Kalle on yksi harvoista pesuloista, joissa kemialliseen pesuun käytetään hiilivetykoneita. Kone käyttää nestemäistä hiilivetyä suljetussa järjestelmässä. Muuhun kemialliseen pesuun verrattuna hiilivetypesusta yli jäävä neste on ympäristöystävällistä. Kone ja sen käyttö ovat siis investointi erityisesti luonnon puolesta.

 • Mattopesu

  Salolainen alihankkijamme Salon Mattopesupojat pesee matot, joita ei voida pestä pesukoneissamme.

 • Kemiallinen pesu

  Kemiallinen pesu on hellävaraista ja sopii aroille vaatteille ja materiaaleille. Kemiallinen pesu poistaa kankaasta tehokkaasti esimerkiksi pihkan, öljyn ja steariinin.

 • Wetclean

  Wetclean on veteen perustuva menetelmä, jossa käytetään emulgoivia pesuaineita. Tätä uutta tekniikkaa voidaan käyttää kemiallisen pesun sijaan. Wetclean-pesussa käytettävät aineet ja koneet hyödyntävät veden hyvät ominaisuudet ja eliminoivat huonot. Menetelmä soveltuu vesipestäville vaatteille, kuten neuleille ja silkkiasusteille, mutta myös esimerkiksi puvuille silloin kun lika vaatii erikoistoimenpiteitä.

 • Nahan pesu

  Alihankkijamme Nahkahuolto Helsingistä huolehtii kaikenlaisesta nahan pesusta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Vaatteet ja tekstiilit, joissa on seuraava symboli, on puhdistettava kuivalla:

Tämä symboli tarkoittaa, että kuivapesu ei sovellu vaatteelle tai tekstiileille:

Erityisen arkojen materiaalien pesu edellyttää asiakkaan etukäteen antamaa suostumusta. Sen jälkeen pesemme ne mahdollisimman varovasti ja silitämme käsin.

Alihankkijamme Salon Mattopesupojat pesee kaikenlaisia telttoja ja pressuja. 

Puhtaat pyykit pakataan asiakkaan valinnan mukaan joko kierrätettäviin kangaspusseihin tai muoviin. Haluamme vähentää muovin käyttöä ja suosittelemme kangaspusseja. Asiakas voi säästää pussin ja tuoda siinä seuraavat pyykit pesulaamme!

fiSuomi