Ett rent nöje

Med snart 70 års erfarenhet är Clean Kalle ett känt namn inom rengöringssektorn i Västra Nyland och huvudstadsregionen. Vi erbjuder helhetslösningar inom städ och tvätt för att möta alla våra kunders behov. Noggrannhet och flexibilitet är ledstjärnor i vår verksamhet och vi strävar efter att våra kunder skall få alla sina rengöringstjänster från ett och samma ställe - från Clean Kalle.

Våra tjänster

Hjälpen är här

Städning

Allt från städning i kontor och industrier till hemstädning

Tvätteritjänster

Vi har en lång erfarenhet av kem och vattentvätt

Produkter

Köp dina städmedel och redskap av oss

Be om en offert

När du behöver en erfaren och professionell tvätt - och städleverantör, tveka inte utan skicka en offertförfrågan till oss

Tvätteritjänster
Snart 70 års erfarenhet

Vi har tvättat allt från sängkläder till verkstadskläder i snart 70 år.

I vårt moderna tvätteri i Ekenäs tvättar vi all sorts vattentvätt och kemtvätten utförs vid något av våra serviceställen i Ekenäs, Kyrkslätt, Ulrikasborg eller på Drumsö.

Kvalitet och hållbarhet är nyckeln i vår verksamhet och vi använder moderna och vattensnåla metoder för att värna om miljön.

Städning
Städningen löper smidigt när den görs av ett proffs

Flexibilitet, erfarenhet och professionalitet ger kvalitet.

Vi erbjuder skräddarsydda städtjänster till privatpersoner, företag, husbolag och samfund.

Vår personal är skolade i de senaste metoderna och vi använder produkter av hög kvalitet från branschens ledande märken.

Jobba hos oss

Vi söker alltid efter nya medlemmar till vårt team!
Skicka din ansökan med bilagor till:
cleankalle@cleankalle.fi.

Städning och tvätt för alla i Nyland

Privatkunder

Vi erbjuder privatpersoner en mängd olika tjänster, allt från hemstädning och fönstertvätt till kemtvätt och vattentvätt vid någon av våra servicepunkter, eller heltäckande lösningar med kombinerad hemstädning och tvätteritjänster. Vi utför även projektbaserade städningar som storstädningar och flyttstädningar, hemma eller på stugan.

Företag

Underhållsstädning, projektbaserad städning, uthyrning av textilier och tvätt av sängkläder och arbetskläder; allt detta och mer kan vi erbjuda våra företagskunder i hela Västra Nyland och huvudstadsregionen.

Samfund och den offentliga sektorn

Till samfund och den offentliga sektorn erjuder vi städning och tvätteritjänster. Vi har t.ex. erfarenhet av stora städprojekt, städning och leverans av tvätt till representationsvillor och lägergårdar.

sv_SESvenska